Target
!

Target Darts Phil Taylor 9Five Gen 4

95% Tungsten.

De ‘Phil Taylor Power 9Five Generation 4’ darts van Target zijn gemaakt in nauwe samenwerking met de 16-voudig wereldkampioen Phil Taylor. De darts zijn voorzien van een perfecte dual-grip, waarbij de achterzijde van de dart is gezandstraald voor extra matte grip. Daarna is de complete dart voorzien van een ultra-harde laag zwart titanium nitride. Over grip dus niets te klagen bij deze nieuwe darts. De zwarte titanium shafts zijn voorzien van een aantal gripringen, en de punten zijn de nieuwe Target zwarte Diamond Pro grippunten, voor extra grip in het bord of voor een vinger die op de punt rust.

 

22 gram:  L 40.00 mm / Ø 7.65 mm.

24 gram:  L 40.00 mm / Ø 7.65 mm.

26 gram:  L 41.20 mm / Ø 7.85 mm

Target Paul Lim Pixel 22 gram

 

Leverbaar in 22 gram 90% tungsten.

Target ‘Team Legend’ wordt versterkt met legende Paul Lim. De Target Paul Lim darts zijn gemaakt van 90% tungsten. Ze zijn voorzien van een dual grip, een trapeziumvormige grip aan de achterzijde en een radiale grip aan de voorzijde van de darts. Het geheel wordt afgewerkt met een zwarte titanium finish en een Target Storm punt.

Klik op de verpakking voor een duidelijke afbeelding van de dart.

Target Darts Adrian Lewis Black Titanium Pixel Grip

90% Tungsten.

Leverbaar in 21, 23 & 25 gram.

 

 

De Adrian Lewis Pixel darts zijn gemaakt in nauwe samenwerking met Adrian "the Jackpot" Lewis, hierdoor komt de dart aan zijn perfecte vorm en afmetingen. De barrels zijn voorzien Target's unieke Pixel-grip technologie, en afgewerkt met een mooie zwarte titanium nitride coating waarna de pixels opnieuw zijn bewerkt om de grip te verbeteren. Kortom de Lewis Pixel Grip darts zijn een geweldige toevoeging aan de Adrian Lewis dartlijn.

 

Target Darts Dave Chisnall Cortex

90% tungsten.

Leverbaar in 22 & 24 gram.

In samenwerking met Target's '180 machine' Dave 'Chizzy' Chisnall, is de nieuwe Chizzy Cortex dart ontwikkeld. De darts zijn gemaakt met Target's baanbrekende Cortex grip technologie. De grip is voorzien van axiaal gefreesde lijnen om tot dit unieke patroon te komen. De afwerking is voorzien van een mooie goudkleurige titanium nitride coating en bijbehorende goudkleurige dartpunten. De Chizzy Cortex dart is werkelijk een lust voor het oog en een super toevoeging aan de Dave Chisnall dartlijn.

Target Power Titanium Gen 4 Shafts

Speciaal ontworpen door Phil Taylor in een mooie zwarte kleur.

De shafts zijn zwaarder om de balans met de dart te optimaliseren.

 

Leverbaar in 3 maten:

Short (2.0 gr), Intermediate (2.4 gr) & Medium (2.8 gr).

Top van de shaft is te vervangen.

Target Titanium Gen 4 Spare Tops

Reserve tops voor de Power Titanium Gen 4 Shafts

(voor alle lengtes te gebruiken)