Shot Darts Michael Smith 90% Achieve Match Dart

Op voorraad
SKU
SH-MSAST-22-24-26
Aantal
Vanaf € 89,95
  • Gratis bezorging binnen Nederland vanaf € 50,00
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Veilig online betalen

Persoonlijk advies?

010-4858927

Shot Darts Michael Smith 90% Achieve Match Dart

Shot Darts presenteert met trots de Michael Smith Achieve Steel Tip Dart Set. Deze set is ontworpen, vervaardigd en geperfectioneerd door de Shot Dartisans, speciaal voor PDC World Champion Michael Smith. De Achieve dartpijlen zijn zijn favoriete wedstrijdpijlen en vertegenwoordigen het summum van Shot design en vakmanschap. Met deze dartpijlen vertrouwt de kampioen erop dat hij aan de top blijft en zijn wereldkampioenstechniek naar een hoger niveau tilt.

De barrel van deze dartpijlen is gemaakt van 90% tungsten en heeft een perfecte gewichtsverdeling in het midden. Dit zorgt voor uitstekende prestaties op het dartbord. Bovendien is elke barrel voorzien van het MSB-handtekeninglasermotief, wat de authenticiteit van deze set bevestigt.

De barrel heeft een uniek ontwerp dat zorgt voor optimale grip en controle. Brede ringen met rode inkepingen bieden superieure tractie en zorgen voor een stevige grip zonder in je vingers te bijten. Achter de gladde voorkant bevindt zich een vlakke band die dienst kan doen als referentiepunt. Zwarte ringen zijn nauwkeurig in het midden geplaatst en definiëren duidelijk de randen van de gripzones aan de voor- en achterkant, waardoor je vingers altijd op dezelfde plek terechtkomen. Aan de achterkant zijn er brede ringen over het schone wolfraam gesneden, wat nog een extra referentiepunt toevoegt.

De Shot Michael Smith Achieve Steel Tip Dart Set wordt geleverd met 3 dartpijlen, gemaakt van hoogwaardig 90% tungsten. De darts hebben een recht ontwerp en zijn perfect gebalanceerd voor optimale prestaties. De barrel is voorzien van een rode PCT-coating met zwarte ringen, wat niet alleen zorgt voor een aantrekkelijke uitstraling, maar ook de duurzaamheid van de pijlen verbetert.

Deze dartpijlen zijn ontworpen voor serieuze spelers en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze worden geleverd met een Achieve Dart Flight Set in de maat Small Standard, gemaakt van duurzaam 100 micron materiaal. De bijbehorende Koi Carbon Shafts met Spring Ring hebben een tussenliggende maat en bieden stabiliteit en precisie tijdens het gooien.

De Shot Michael Smith Achieve Steel Tip Dart Set is een product van topkwaliteit, gemaakt in Nieuw-Zeeland. Met deze set krijg je niet alleen het vertrouwen van een wereldkampioen, maar ook een dartervaring van het hoogste niveau. Verbeter je spel en bereik je dartdoelen met de Shot Michael Smith Achieve Steel Tip Dart Set!

Gewicht Lengte Diameter
22 gram 48 mm 6.4 mm
24 gram 50 mm 6.6 mm
26 gram 51 mm 6.8 mm

SH-MSAST-22-24-26